"Rikt liv med enkle midler" Arne Næss


lørdag 29. november 2014

Den første snøen

Endelig kom den første snøen på visitt til Sørlandet.Denne høsten har vært våt og usedvanlig mild. I går fikk jeg endelig kjenne på den første gode følelsen av at vinteren er på vei. Hjemme i Kristiansand var det barmark, men da jeg tok fatt på bakkene mot Ogge i Birkenes kommune fikk jeg meg plutselig en overraskelse. Midtveis i de lange kleivene der vegen snor seg fram, dukket plutselig snø og noen små brøytekanter opp. Snøgrensa gikk på 125 meter sjekket jeg i etterkant. 
Det ble en kort, men trivelig skogstur langs elva og jeg fikk for første gang se min nyoppdagede villmark dekket av lett snødryss.

3 kommentarer:

 1. After a tour of your blog, I have been pleasantly surprised, because the beauty of your publications deserve it, for that reason, I must congratulate you.

  I follow with great interest.

  Congratulations and greetings from Gran Canaria - Canary Islands (Spain)

  See you soon.

  SvarSlett
 2. Flott stemning i skogen så det ut til! Jeg kjente jeg fikk lyst til å tilbake til skogene der sør jeg selv har vanket mye tidligere. I nærheten av Ogge dette altså?

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er store og flotte skogsområder rundt Ogge - og dette er en av dem. Forskjellen på dette området og resten av Ogge-traktene er at topografien er mye mer brutal og dermed blir villmarkspreget større. Et flott område:)

   Slett